Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara !

Stelute cu alune


Ingrediente:
·                                 200 g  unt
·                                 1 pachet   zahar vanillat
·                                 75 g     zahar
·                                 1 ou
·                                 250 g  faina
·                                 ½ lingurita de praf de copt
·                                 150 g  de alune macinate
·                                 125 g  Nougat ( pasta de alune)
·                                 glazura de ciocolata din comert

Modul de preparare:

Framantam un aluat din unt, faina, zahar, zahar vanillat, alune si praf de copt.
intindem o foaie de aprox 6 mm grosime, decupam formele, si le coacem la cuptor 7 minute la 180 de grade.
Intre timp topim nougat, si dupa ce s-au racit la ungem, le lipim cate 2, si le decoram cu glazura.
Eu pun glazura fluida intr-o punga de plastic mai grosuta, de exemplu cele pentru congelator, tai un capat sa am un mic orificiu, si cu ajutorul ei intimd glazura.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu