Ingrediente:
· 200 g unt
· 1 pachet zahar vanillat
· 75 g zahar
· 1 ou
· 250 g faina
· ½ lingurita de praf de copt
· 150 g de alune macinate
· 125 g Nougat ( pasta de alune)
· glazura de ciocolata din comert
Modul de preparare:
Framantam un aluat din unt, faina, zahar, zahar vanillat, alune si praf de copt.
intindem o foaie de aprox 6 mm grosime, decupam formele, si le coacem la cuptor 7 minute la 180 de grade.
Intre timp topim nougat, si dupa ce s-au racit la ungem, le lipim cate 2, si le decoram cu glazura.
Intre timp topim nougat, si dupa ce s-au racit la ungem, le lipim cate 2, si le decoram cu glazura.
Eu pun glazura fluida intr-o punga de plastic mai grosuta, de exemplu cele pentru congelator, tai un capat sa am un mic orificiu, si cu ajutorul ei intimd glazura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu