Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara !

Rulada cu banane



Ingrediente: 6 oua,
 160 gr. zahar, 
80 gr. nuca macinata,
 60 gr. cacao, 
40 gr. faina, 
un pachet de unt,
 160 gr. zahar pudra,
 un galbenus, 
o banana.

Mod de preparare:

Se bat 5 albusuri cu 160 gr. zahar dupa care se adauga cele 5 galbenusuri, nuca, 20 gr. cacao, 40 gr. faina. Compozitia se pune in tava unsa si tapetata si se coace. Se scoate si se ruleaza si se pune la rece.

Pachetul de unt se freaca cu zaharul pudra, 40 gr. de cacao si galbenusul.

Apa cu zahar (dupa gust) se fierbe, iar cand s-a racit se insiropeaza blatul, se pune crema, banana si se ruleaza la loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu