Contrastul dintre
exteriorul crocant si interiorul din umplutura moale,topita, transforma aceste
budinci in delicatese deosebite.Puteti pregati desertul mai devreme si sa il puneti
la cuptor inainte ca musafirii sa se aseze la masa.
Ingrendiente;
125 g ciocolata neagra,
125 g unt ,
150 g zahar tos,
2 oua si 2 galbenusuri,
50 g faina .
Rupeti ciocolata bucatele
, adaugati cubuletele de unt.Puneti vasul
in Bain-Marie si lasati ciocolata si untul sa se topeasca.Bateti uoale
si galbenusurile cu zahar pana cand obtineti
o crema groasa, de culoare deschisa, iar apoi adaugati ciocolata topita
cu unt.
Presarati faina peste amestec.Turnati amestecul in
cantitati egale in forme si coaceti 25
de minute,pana cand preparatul creste putin, se fisureaza usor si seamana putin
cu biscuitii. Serviti budincile calde cu frisca , iaurt indulcit consistent sau
inghetata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu