Arta cu cei mai multi adepti ramane totusi arta culinara !

Budinci de ciocolata amaruie




Contrastul dintre exteriorul crocant si interiorul din umplutura moale,topita, transforma aceste budinci in delicatese deosebite.Puteti   pregati desertul mai devreme si  sa  il puneti la cuptor inainte ca musafirii sa se aseze la masa.

Ingrendiente;

125 g ciocolata neagra,
125 g unt ,
150 g zahar tos,
2 oua  si 2 galbenusuri,
50 g faina .

Rupeti ciocolata bucatele , adaugati cubuletele de unt.Puneti   vasul  in Bain-Marie si lasati ciocolata si untul sa se topeasca.Bateti uoale si galbenusurile cu zahar pana cand obtineti  o crema groasa, de culoare deschisa, iar apoi adaugati ciocolata topita cu unt.
Presarati  faina peste amestec.Turnati amestecul in cantitati egale in forme  si coaceti 25 de minute,pana cand preparatul creste putin, se fisureaza usor si seamana putin cu biscuitii. Serviti budincile calde cu frisca , iaurt indulcit consistent sau inghetata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu