Crema de castane este un desert
simplu, care poate fi servit rece, de la frigider.
Crema de castane poate fi folosita si
in diverse retete, cum ar fi ruladele sau torturile.
Ingrediente crema de castane;
500 g piure de castane
5 linguri unt gras
150 ml cafea espresso
1 lingurita zahar vanilat
200 ml frisca lichida
piscoturi (optional)
Cum se prepara crema de castanet;
Amesteca piureul de castane cu cafeaua.
Lasa untul la temperatura camerei, apoi mixeaza-l cu zaharul vanilat, pana obtii o compozitie aerata.
Ingrediente crema de castane;
500 g piure de castane
5 linguri unt gras
150 ml cafea espresso
1 lingurita zahar vanilat
200 ml frisca lichida
piscoturi (optional)
Cum se prepara crema de castanet;
Amesteca piureul de castane cu cafeaua.
Lasa untul la temperatura camerei, apoi mixeaza-l cu zaharul vanilat, pana obtii o compozitie aerata.
Amesteca compozitia de castane cu cea de unt, apoi crema obtinuta o imparti in cupe individuale.
Pune cupele la rece, minim doua ore.
Mixeaza frisca lichida, pana ajungi la compozitia dorita si pune-o peste crema de castane.
Serveste crema de castane ornata cu frisca si piscoturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu